Veiligheden revisie

Westerink is een van de weinige bedrijven in Nederland welke drukhoudende appendages en veiligheden mag reviseren, beoordelen, testen en goedkeuren namens Lloyd’s. Dit betekent dat we alle mogelijke afsluiters, peilglazen en gewicht- en veerbelaste veiligheden kunnen reviseren. Uiteraard gebeurt dit volgens strenge procedures welke zijn vastgelegd in ons ISO 9001:2015 handboek. Lloyd’s toetst dit jaarlijks, conform blad T0103 van de RToD. Deze erkenning  zorgt voor een snellere doorlooptijd van de ketelkeuring. Wij werken zelfstandig, zonder tussenkomst van een inspecteur. Hierdoor kunt u uw ketel weer snel in gebruik nemen.

Voordat de appendages en/of veiligheden een revisie ondergaat, wordt deze schoongemaakt en uitvoerig geïnspecteerd op schade en slijtage. Beschadigde en/of versleten componenten worden vervangen door originele reserveonderdelen. Met onze kennis en ervaring zijn de gereviseerde materialen weer als nieuw inzetbaar.

Voordeel van veiligheden revisie

Wilt u de levensduur van uw appendages en/of veiligheden verlengen en kosten verlagen? Reviseren heeft belangrijke voordelen ten opzichte van de aanschaf van nieuw materiaal. Door bestaande producten te reviseren voorkomt u dure investeringen in nieuw materiaal. Ook zijn de levertijden van bestaande producten vaak korter in dan bij de aanschaf van nieuw materiaal. Door onze ervaring is uw materiaal bij ons in goede handen. Vanzelfsprekend staat kwaliteit voorop bij Westerink.

Veiligheden revisie